Mars – Fokusmånad Kost

Tiden går snabbt och för fösta gången sedan jag födde Tilia för snart ett år sedan känner jag att jag inte längre blir tightare, snabbare och starkare utan snarare slappare, mer uppsvälld och går omkring med en allmän känsla av att känna mig plufsig och fel.

Och så vill inte jag känna. Därför tänker jag nu göra något åt det!

Utan djupare analys så kan jag dra slutsatsen att det knappast är träningen det är fel på. Jag tränar främst för att förbereda min kropp inför sommarens utmaning Kustjagaren där jag ska springa och simma sammanlagt strax över 30 km i ett svep och inte enbart för att bli tightare i kroppen. Jag kommer därför inte att förändra mitt träningsupplägg. Vad jag däremot kan göra är att skärpa upp kosten som jag den senaste tiden varit alltför slapp och slarvig med.

Inga ursäkter och förklaringar behövs. Nu kör vi! För ni hänger väl med?!

5 thoughts on “Mars – Fokusmånad Kost

  1. Jamenvisst! Det är ju precis ”dit” jag ska – så lite draghjälp av dig tackar jag väl inte nej till va? 🙂
    Mvh hon som faktiskt varit på gymmet ikväll. Den du!

  2. Japp, nu kör vi! Slut på föräldraledighet och slut på gólunch och gófika, kombinerat med cykling till jobbet (6 km åt varje håll) borde ge lite resultat i alla fall. Fast cykla vågar jag inte riktigt förrän det är barmark så jag satsar på april och koncentrerar mig på nyttigare kosthållning under mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *