Massa media!

Den senaste tiden har jag fått mycket plats i olika lokala medier i och med Kustjagaren. Både TV, tidningar och radio har gjort reportage och alla har varit väldigt välgjorda och bra, tycker jag!

Både radio- och tv-klippen har jag lagt länkar till så ni har kunnat se och lyssna men med lokaltidningarna går det tyvärr inte att göra.

Kerstin Porshed är journalist på Blekinge Läns Tidning och hörde av sig för att göra ett reportage om mig som Militärmamman. Trots att jag babblade på i över en timme, och ni som känner mig förstår vidden av hur många ord jag fick ur mig då, så lyckades hon fånga mig och spegla Militärmamman väldigt fint och rättvist. Vilken yrkesskicklighet!

HÄR kan ni läsa reportaget i sin helhet.

Häromdagen gjorde den andra lokaltidningen, Sydöstran, ett reportage om mig och Vackerbästis och vårt gemensamma mål Kustjagaren. Där fick bilden på oss pryda hela förstasidan, tänk att få vara omslagsflicka(!), och det reportaget kan ni läsa här:

Klicka på bilden för förstoring

Imorgon, fredag, kl 06.30 hör ni mig i Sveriges Radio P4 Blekinge där jag pratar om hur det känns så här dagen före loppet och på måndag runt 07.30 hör ni mig på samma ställe berätta om hur Kustjagaren gick för oss!

4 thoughts on “Massa media!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *