Mera stickat

Här är bilder på alla de fina stickade presenterna som kom med posten från Danmark igår. De där danska släktingarna är verkligen fenomenala på att sticka! Snabbt går det och vackert blir det! Jag har flera fina mössor, sockor och koftor som de stickat till Elise och det som är för litet för henne nu använder Tilia.

7 thoughts on “Mera stickat

 1. Hej !
  Mysig blogg du har och med en annorlunda karaktär- Spännande !
  Jag har en fråga som jag hoppas att du personligen kan svara på. Skulle vara guldvärt.
  Jag är en tjej på snart 23 år som jobbar som yrkesmilitär på en stabspluton. Om två veckor blir jag fast anställd och fick för en vecka reda på sen att jag är med barn. Jag vill behålla barnet men vet inte vad ja ska göra och hur det funkar som gravid att jobba inom försvaret. Skulle vara kul att få höra din åsikt !
  Tacksam för svar 🙂

  Hälsningar från en nojig tjej 🙂

 2. Fint och trevligt med stickande släktingar. Johans mamma överraskade med två fina mössor, med lagom mycket häng, till Vega. Nu har jag också beställt, som sagt, väldigt trevligt med stickande släktingar:)

 3. Stickat är oslagbart! Det blev först mackor och sen glass och jag somande som en klubbad säl till född 2010. Sen har det vart en si å så natt och på orgonen vräker snön ner igen. Idag blir en lugn dag för mig och grynet då Viggo och liv är på dagis ett par timmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *