Mera vår

image

Lite blåsig men ändå underbar dag! Jag har tränat, gått långpromenad, haft mellissällskap och lekt i lekparken. Hela dagen har vi varit utomhus i solen och träffat andra mammor och barn. Härligt!

Nu är vi inne och ska laga lite middag som förhoppningsvis är klar till Militärpappan kommer hem från jobbet. Idag blir det en kycklinggryta med röd currypasta baserad på kokosmjölk. Fullkornsris till. Riktigt gott!

7 thoughts on “Mera vår

  1. Ja du HV gör verkligen ont! Det strålar upp genom hela foten. Måste nog operera till slut men då är det 5 veckors sjukskrivning och foten i viloläge dygnet runt och när passar det in i småbarnslivet?
    Alvas byxor är de mysigaste, finaste och mjukaste hon har faktiskt! 🙂 De köpte jag på KappAhls rea och är av märket Kaxs. Mjukare skönare kvalité har jag aldrig tidigare upplevt. Hett tips!
    Hoppas träningspasset var riktigt tufft och roligt idag!

  2. Ja utan röst så var man ganska respektlös… fick ju ta i och låta ändå så jag har ont i halsen/rösten. natten har bestått i febrig oliv så att få iväg viggo till dagis kommer ju bli en kamp men om jag ska orka med mig själv lite halvkrasslig och en sjukling och mini så behöver han rejsa av sig på dagis. längtar efter en power walk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *