Mina finaste påskflickor!

Jag kan ha de sötaste påskkärringarna hemma hos mig! Elise har påskfest idag på förskolan och såklart ville Tilia med bli målad i ansiktet. Igår somnade Tilia med vällingflaskan i handen och en stund senare somnade både Elise och jag i soffan. I natt fick jag nio timmars ostörd sömn och idag känner jag mig som en ny mamma!

Dessutom skiner solen!

Tilias söta klänning har min syster sytt!

Glad påsk!

16 thoughts on “Mina finaste påskflickor!

 1. Glad påsk! Du har nog de finaste påskkärringarna hemma! Tyra vägrade vara påskkärring på dagis idag, hon tycker att det verkar ”läskigt”. Hon behöver nog ett år att bara få försöka begripa vad en påskkärring egentligen är 🙂

  • Hahaha!! Så roliga de kan vara ibland! Kärringar är sannerligen läskiga, så hon har ju rätt! =)

 2. Så fina:)
  Min lilla skulle minsann inte var någon påskkärring idag. Likadant till lucia, han skulle minsann inte vara någon pepparkaksgubbe. Dagen efter däremot då var det helt okej. Så då var han själv som pepparkaksgubbe på hela förskolan;)

 3. Jag skriver på att de är världens sötaste påskkärringar! Frågade Malva om hon vill vara påskkärring på fsk i morgon när de andra barnen klär ut sig. Nej-jag vill vara prinsessa, eller förresten – kung vill jag vara! – är svaret jag fick.

 4. men gud så söta de är!!
  jag hoppas innerligt att jag får bjuda dig på en kaffe till sommarn för nu när man sitter här en timme bort känns det ju knäppt att inte ta tillfället i akt!?
  tänk vad våra små blivit stora, tilia ser så stor ut helt plötsligt när hon står där så fin i sina påskkläder.. galet!
  kramar

  • Js gärna! Vi tar gärna en tripp till er o skogen eller om ni hellre vill till stan så är ni välkomna! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *