Mina ugglebarn!

Förra året lyckades jag komma över vinterns coolaste mössa till Elise som Mumari stickat. (Det är hon som gjort den fina designen till min blogg) I år tar hon inte emot några beställningar utan när en uggla blir klar lägger hon ut den till försäljning på sin blogg och så är det först till kvarn som gäller. Och jag blev först till kvarn!!

Ett hett tips är att Gilla hennes blogg på Facebook, det var så jag fick tag i Tilias ugglemössa.

Helt jätteklart så måste ju Tilia med ha en ugglemössa så de kan syskonmatcha och vara Karlskronas sötaste uggleungar!

I och med detta är det bara ett par vinterkängor till Elise som fattas i barnens vintergarderober och det känns så skönt att vara klar med det!

8 thoughts on “Mina ugglebarn!

  1. Pingback: Ord som förgyller | mumari

  2. Alla de spelen har jag i mitt xbox, så jag vågar inte starta det heller, man blir ju fast. Detta mario som vi har på wii nu, är supercoolt och fräckt, men är lite snabba rörelser på det och tycker det är jobbigt att kika på för långa stunder

    kramar

  3. dom är så sjukt coola! hoppas klicka hem en snart till Hedvig. Hedvig måste ju ha en uggla 😉
    det damp ner en komendering till Tofta bara så där trots att militärpappan här hos oss har talat om att dte just nu med en liyen prematurbebis inte fungerar. så vi får se vad facket kan hjälpa till med… min ork räcker inte hur långt som helst och definitvit inte i 11 dygn ensam med amning,matning av gru och dessutom söva om liv flera gånger per natt det blir ju inga sömn timmar det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *