Möhippe-jobb

image

För ett tag sedan hörde ett möhippegäng av sig och ville att jag skulle inleda deras dag med ett tufft och roligt träningspass. Jag känner till bruden, en fit tvåbarnsmorsa, och lade upp passet därefter. Jag ville att den starka blivande bruden skulle få sig en utmaning och samtidigt att alla andra tjejer skulle kunna vara med. Då är cirkelträning perfekt!

image

Igår var det dags och tio coola tjejer mötte upp på Saltö badplats innan stranden var alltför fullpackad. Vi höll till borta i ena änden där träden gav skugga och använde mest varandra och naturen som redskap men även lite materiel som jag hade med mig.

image

Tjejerna var uppdelade i par och körde två övningar på varje station, sammanlagt 14 övningar med både kondition och styrka för hela kroppen.

image

Här tränar den ena tjejen bålen genom att agera vikt åt sin kompis som gör axelpressar med hennes tyngd. En rolig övning som kräver en stark bål!

image

Vi körde ett varv med 60 sek träning och 15 sek vila samt ett varv med 40 sek träning och 10 sek vila.

image

Efter att ha fyllt på med vätska och låtit pulsen gå ner avslutade vi med en tävling över badplatsen. Jägarvila mot kamrat följdes av krabbgång för att avslutas…

image

…med skottkärregång. Först till vattnet vann och det blev väldigt jämt mot slutet då det visade sig att tjejerna var riktiga tävlingsmänniskor!

image

 När folk ligger utslagna intill strandkanten efter passet, då är jag nöjd med min insats som tränare!

One thought on “Möhippe-jobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *