Morgonsim

image

Klockan sex möttes Militärmamman Sofia och jag i simhallen för ett härligt morgonpass tillsammans. Perfekt att bestämma dejt för träning när klockan ringer innan halv sex och det inte alltid är givet att flyga upp ur sängen direkt…

Min plan var att simma 1000 meter och dela upp dessa i fyra 250-meterssträckor för att hela tiden kunna simma med rätt teknik. Det är ett bra sätt att successivt lära sig simma med rätt teknik längre sträckor. Dessutom hjälper det mig att hålla motivationen uppe då jag ibland kan tycka det det kan bli lite långtråkigt att mala på längd efter längd.

Men så var det ju det här med att ha en vän med på träningen…Hon tyckte att vi skulle simma ytterligare en 250:a och så blev det! Därefter körde vi 10 stycken 25-metersintervaller där vi maxade. Första längderna gick snabbt för min del men snart satte konditionen begränsningar för min snabbhet. Så det var bara att köra på, för ska jag bli snabbare då måste jag pressa mig!

Sen varvade vi ner ett tag och sammanlagt simmade jag 2000 meter denna morgon, mycket tack vare att Militärmamman Sofia pressade mig. Har jag sagt att jag älskar att träna med andra?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *