När Elise själv får välja! Del 1: Morgon

Vi har haft världens eller i alla fall sommarens bästa dag! När man fyller två år och vet vad man vill här i livet så tycker vi det är alldeles rättvist att tvååringen får bestämma hur hela dagen ska se ut. Det märktes att Elise förstod att det var något speciellt med denna dag, även om hon på frågan om vem som fyller år idag svarar ”Momo!”

Och det blev en lång och lagom perfekt dag för hela familjen. Jag har knäppt ungefär tvåhundra bilder med kameran och ser att det är så många jag vill publicera för att visa er och kunna minnas denna mysiga dag, så det får bli uppdelat i flera inlägg annars tröttnar ni väl ihjäl!

Först ut är morgonen. Nu är det ju Elise som väcker oss om morgnarna och så fick det bli även idag när hon kom in glad i hågen strax efter fem(!). Jag gick upp med henne och två timmar senare vaknar även Tilia. Klockan åtta väckte vi Militärpappan och jag gav Elise instruktioner om att gå in och låtsas sova, för det är ju så det hela går till, så att vi kunde få överraska henne med sång och paket. Hon gjorde som hon blev tillsagd och såg förväntansfull och glad ut när vi kom in med en polarkaka (favoriten!) med två ljus i, paket och hund.

I det ena paketet låg det en pruttkudde och Elise och Undra hade väldigt roligt med den i över en timme. Vi åt god frukost och sedan packade vi ihop oss för att åka till dagens första önskemål: Barnens Gård.

7 thoughts on “När Elise själv får välja! Del 1: Morgon

  1. Hej!

    Vad roligt att du är så taggad! Det glädjer mig! Du är såå välkommen – en utmaning för mig att ge dig en utmaning verkar det som;)

    Vilken härlig morgon/dag ”Momo” verkar ha haft! Vad fint att låta barnen bestämma själva.

    Mellan mina tjejer är det 17 månader. Lo är en månad idag ( på dagen) – så runt tre månader kommer hon vara när jag drar igång MBC- Karlskrona.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *