När Elise själv får välja! Del två: Djuren

Efter födelsedagsfrukosten åkte vi vidare till Barnens Gård. Och fastän att jag är från denna stad så har jag aldrig varit där och jag blev så positivt överraskad! Först tog vi en vända bland djuren och Elise är så försiktig och fin med dem. Hon vill gärna lyfta men lyssnar om man säger att hon bara får klappa.

Sen såg hon hästarna. De hade begränsat ponnyridningen till en speciell tid på dagen, vilket jag tycker är bra för då får hästarna vila och slipper allt upp och ner och stå och vänta med sadel på i en halv dag. Elise ville såklart rida och jag uppmuntrar henne gärna, eftersom hästar har betytt väldigt mycket för mig nästan hela mitt liv. Jag trodde att Elise skulle vilja att jag eller Militärpappan gick med under ponnyridningen men hon svarade nej när jag frågade och red sedan iväg iklädd den minsta säkerhetsväst jag någonsin sett med en hästskötare vid sin sida. Elise var väldigt koncentrerad hela turen och när den var slut grät och skrek hon och en kvinna i kön sa ”Hon vill kanske inte, hon är kanske för liten än så länge” och vi svarade i kör att ”Hon har redan ridit och älskade det och hon vill inte hoppa av. Hon vill rida mer!”

Sådan är hon, vår finaste tvååring!

7 thoughts on “När Elise själv får välja! Del två: Djuren

  1. Vad smart med säkerhetsväst till de små! Det har jag nog aldrig sett på någon ponnyridning.. Helt klart nåt alla borde ha! (ska jag säga som själv rider utan, men det är ju jag. Skillnad på mig och barn ju 😉 )

  2. Vad härligt det låter!
    Jag ska definitivt komma ihåg att nästa gång vi åker ner ska vi göra en utflykt till Barnens gård. Jag har heller aldrig varit där, vad jag minns, men det verkar vara ett lagom ställe för barnen…

    • Jag tror inte det fanns när vi var små. Iaf inte i den utsträckning som idag. Väl värt ett besök och som du skriver väldigt lagom för barnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *