När glädje smittar

Dagen och kvällen har varit ganska påfrestande men som tur väl var hade jag laddat mina batterier genom att sova en timme under förmiddagen när Tilia sov, annars vet jag inte hur jag hade känt mig nu… Samtidigt är det ju så mysigt emellanåt så man bara kan älska ihjäl sig i sina barn! Därför filmade jag när dem busade i sängen för att kunna ta fram och kolla på när jag känner mig lite nere.

Jag har tusen saker jag vill skriva här men jag hinner inte här och nu. Men det kommer efterhand. Och så känner jag att jag liksom inte kan bombardera er med massa inlägg, då orkar ni ju inte läsa alla!

Måste bara dela med mig av två saker som jag läst idag som fått mig att bli glad. Det ena är ett citat från en väns statusrad på Facebook och den kan verka lite oroväckande för en del men å andra sidan underhållande om man ser det så:

”Bör man ringa någon om man hör sin 3-åring leka och hon säger kom älskling, kom till mamma så ska jag döda dig :/”

Det andra var ett inlägg av Fia Fit på hennes fantastiska blogg! Ett inlägg med Mycket hög igenkänningsfaktor, jag tror för de flesta småbarnsföräldrar:

KAOS

För övrigt vill jag bara tala om att den här Fia Fit skriver så sjukt underhållande och bra! Hon verkar vara en störtskön kvinna och man vill liksom bara ha mer av henne! Läs och du fastnar på direkten!!!

 

One thought on “När glädje smittar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *