När jag känner mig ung

Det händer att jag ibland känner mig gammal… som när kroppen känns ovanligt stel på morgonen eller när mina kadetter håller påhittat födelsedagstal till varandra i utbildningssyfte och drar till med den hiskeliga åldern trettio!

Och så finns det dagar då jag känner mig väldigt ung. Idag var en sådan dag:

¤ Elise går fram till Tilia, klappar henne på huvudet och säger ”Kära barn. Åh kära hjärtanes!”

¤ Militärpappan råkar välta ner en porslinstomte som går i tusen bitar när han ska flytta på en burk och utbrister ”Där stod det plötsligt en tomtejävel! Vad ska hon sätta upp sånt krimskrams för?!”

image

Igår var det kalas och jag skulle ha en fin bild på barnen innan vi gick iväg. Det slutade med att jag under cirka en halvtimme tog ungefär hundra bilder och Ingen blev bra! Det fanns överlag tre typer av bilder:

¤ Elise har en tumme i munnen.

¤ Tilia har ett finger i näsan.

¤ Ett barn är på väg ut ur bild.

Bilder på detta får ni en annan dag. Här får ni den bästa bilden av hundra! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *