Näst sista

Idag har Elise haft håret uppsatt i två små tofsar för första gången!

Idag har Elise haft håret uppsatt i två små tofsar för första gången! Jag är så rädd att håret ska gå sönder för det är supertunt och sprött. Hon blev jättesöt i alla fall!

Torsdag kväll och bara en dag kvar till min tre veckor långa julledighet. Underbart! Såklart har jag en hel del att stå i under de tre veckorna, ni trodde väl inte annat?! Men jag ska i alla fall inte jobba och det ska bli väldigt avkopplande och skönt! Jag ska verkligen försöka fokusera på att ta det lugnt och strukturera upp dagarna så att jag känner mig tillfreds.

Helgen spenderar vi i Högsby hos Frökenfarmor och Målarfarfar, Kärnkraftsfarbrorn kommer med och två galna hundar som komplement till vårt eget grå energiknippe. Den grå har för övrigt inte alls skämts idag över pepparkakshusmassakern i morse. Själv har jag varit ganska ledsen för det hela dagen. Men lite komiskt är det ju ändå, det kan även jag se.

Elise ritar.

Elise tycker om att rita med färger och innan har hon använt sig av lite tjockare färgpennor från Ikea, men man måste trycka så hårt för att det ska bli bra och det är svårt när man inte ens är 1,5 år. Nu har jag köpt nya kritor till henne som går jättelätt att måla med och det blir tokmycket färg - överallt!

Ikväll har jag packat mina och Elises kläder för helgen i Högsby så att vi kan åka så fort jag slutar jobbet imorgon. Vi passar på att åka när Elise ska sova, som vi alltid gör när vi ska åka lite längre. Det funkar så bra för oss allihop!

Mina mozartkulor

Mina mozartkulor från lördagens julgodisbak. De är doppade i 70%-ig choklad och uppe på har jag spritsat ränder av vit choklad. De är syndigt goda!

6 thoughts on “Näst sista

  1. Ohh så fina toffsar minsann och söt hon är. Skönt att vara ledig, men vet själv hur man är, man vill göra grejs ändå

    Men Högsby?, vart bor du?, jag är uppvuxen i Oskarshamn så högsby är ju nära där =D
    kraamar

  2. Åh, finaste mini tofsarna! Kan tipsa om Babyliss små engångstofsar i plast till så lite hår, de enda som inte glider ur här!

    Låter underbart med lite ledigt nu, själv är jag ju föräldraledig just idag och hade glömt av hur mycket energi som behövs för en sån sak. Förskolan är bra för att göra av med energi minst sagt.

    Hoppas ni får en helt underbar helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *