Nionde veckans resultat

Jag hoppade ju över förra veckans vägning eftersom jag var ganska nere då jag varit sjuk och inte kunnat träna på över en vecka. Jag var heller inte världens bästa med kosten utan åt lite vad som föll mig in. Tur att jag inte är särskilt sötsugen nu för tiden… Inte som jag var innan i alla fall! Efter mitt lilla ”bryt” för någon vecka sedan har jag försökt att få bort fokus på det här med att komma i mitt livs form. Jag har försökt att inte tänka så mycket på det över huvud taget, försökt att inte känna mig dålig för att jag inte hunnit träna och inte varit nitisk med min kost. Försökt. Jag fortsätter att försöka.

Denna vecka stod vågen på:

Vikt: – 1,1 kg (Sedan strax innan förlossning totalt – 21,6 kg)

Jag har fått upp hoppet igen om att det faktiskt kommer att gå vägen det här! Tack snälla ni för all pepp! I’m back!!

4 thoughts on “Nionde veckans resultat

  1. Bästa du – underbart! Och du är ju grym, det är vi alla. Jag fick en kommentar av en tjej på Stadium i veckan som jag ska bita åt mig av. Nu blir det plankan här, bort med lite onödig mat (jag äter bara sånt jag gillar – så varför jag inte väger 150 kilo kan vi ju fråga oss). Heja, heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *