Nivåhöjande effektivisering

Den där tiden till fys som jag sett fram emot idag innan middagen blev en knapp timme. Från att vi slutade i lokalen tills vi skulle vara på mässen i människokläder. Med plattatångat hår och smink för min del… sjukt ont om tid alltså!

image

Jag tvekade några sekunder på om jag skulle hoppa över träningen och slippa stressa men tog mig tillslut samman och gav mig ut på Galgberget. Såklart effektiviserade jag tiden för varje sekund kändes plötsligt väldigt dyrbar i min kamp om så långt träningspass som möjligt. Om ni inte visste det allaredan så kan man vinna tid genom att till exempel kissa och klä på sig träningskläder samtidigt, plattatånga håret medan andra handen målar mascara och borsta tänderna samtidigt som man puffar puder i ansiktet! Det gäller bara att hålla fullständig koll på vilken hand som gör vad så man inte råkar spola ner löpartightsen i toaletten,  plattatånga ögonfransarna eller pudra sina tänder. Lätt hänt!

image

Det blev i alla fall en halvtimmes löpning i spåret med några styrkeövningar längst vägen och lite handatående på slutet. Ett kul pass i fin miljö och idag var jag snabb i benen. Som jag längtat efter mina snabba ben!

6 thoughts on “Nivåhöjande effektivisering

  1. Hallå snygging! Jag har din blogg i samlingen på bloglovin men den har slutat berätta när du uppdaterar. Alla andra bloggar fungerar fortfarande men inte din. Har du ändrat något? Jag har ju ingen koll längre 🙂

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *