Om att göra något

image

Nu är vi hemma igen efter en vecka på resande fot hos vänner och familj. Vi har verkligen haft det jättebra och mysigt på alla sätt men känslan av att komma hem är alltid lika skön, tycker jag.

Som jag skrev igår så tycker jag inte så mycket om att ta det lugnt i bemärkelsen att inte göra något särskilt, och har denna vecka riktigt längtat efter att få producera något. Så fort jag packat upp alla kläder och prylar från resan satte jag därför igång projektet: rensa garderoben. Jag bestämde mig för att vara riktigt hård mot mig själv och verkligen sortera ut de kläder jag inte använder så mycket.

Några timmar senare var jag färdig och en kasse åkte rakt i soporna och två papperskassar fylldes med kläder att ge bort till någon annan behövande. Det är fina kläder från alla möjliga märken och jag tycker mycket om de flesta av kläderna men jag hinner liksom inte använda dem. Andra är kläder som jag inte känner mig bekväm i längre. Förhoppningsvis hittar de ett nytt hem och  blir använda som de förtjänar att bli!

image

Mina tre garderober blev så himla luftiga och härligt överskådliga av denna rensning!

6 thoughts on “Om att göra något

 1. Hej.
  Tänkte bara skriva att du har intressant och inspirerande blogg.
  Jag har länge funderat och varit nyfiken över Försvarsmakten, och kan berätta att jag rycker in på måndag i Enköping och ska göra GMU till och börja med, men vill fortsätta inom Försvarsmakten efter utbildningen.
  Din blogg har lagts till på plussidan till varför jag vill och tror att jag passar till att göra GMU. Så, tack 🙂
  Vänligen
  Elin

  • Åh vad roligt Elin! Och tack för fina ord!
   Hoppas verkligen du får en härlig och utmanade tid i Enköping och att du får blodad tand och söker dig vidare inom FM! Keep me updated!
   Lycka till!

  • Det är nåt förlösande i att rensa tycker jag! Och toppen att låta någon annan återanvända!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *