Om att lägga om kosten

Som ni kanske lagt märke till har det blivit färre inlägg om kost på senare tid. Det är ett medvetet val från min sida för jag har nämligen gjort en större förändring med min kost och ville se om det passade mig och dess eventuella konsekvenser innan jag skrev om det här. Nu har jag ätit så här i tre veckor och kan konstatera att det mesta passar mig mycket bra så självklart ska jag skriva mer om detta!

image

Jag började med att läsa boken Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt och läste sedan massvis med information på samma killes blogg, kostdoktorn.se Jag blev intresserad av att testa främst för att se om mitt blodtryck som alltid legat för högt utan särskild förklaring, och som jag medicineras för dagligen med rätt så hög dos, kunde få en skjuts in på en annan väg.  Liksaså gäller min så kallade allergi,  som inte visar sig på ett endaste blodprov men som gör att jag typ kliar ihjäl mig de dagar jag glömt ta min dagliga dos allergimedicin.

Kan ändrad kost verkligen ha någon effekt på detta, för en sån som mig, var frågan jag, med viss skepsis, ställde mig för ett par veckor sedan?. Jag har inte alla svar än, men ett par stycken och de ska jag berätta mer om.

Brukar ni läsa Kostdoktorn.se, Sveriges största hälsoblogg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *