Om att passa tungan

image

En lång dag lider mot sitt slut och det är fler än jag som känner sig helt utmattade visst. Och nej, Undra får inte ligga i vår säng men hon smög dit med indragna klor och hoppade ljudlöst upp där när jag nattade barnen…

I ärlighetens namn har jag inte hjärta att ta ner henne därifrån. Hon vill så himla gärna vara med oss så mycket nu och jag kan verkligen inte ge henne en sjuttondel av allt hon behöver, varken när det gäller motion, stimulans eller kärlek.

Den mesta delen av tiden är jag arg på henne, och hon i sin tur tjuvaktig och asjobbig! Jag orkar inte ens gå in på mer där… Räcker det med att tala om att hon idag snodde en bajsblöja och åt upp allt innehåll? Och att jag fick lägga en timme av min energiladdartid när Elise var på förskolan och Tilia sov på att sanera halva källaren efter hennes vidriga upptåg. Räcker det för att ni ska förstå min matthet och frustration?

Snart ska du få mer av min tid och uppmärksamhet, Undra. Om ett par dagar…

Efter blöjincidenten imorse var jag väldigt arg och släpade hunden till altandörren där jag slängde ut henne och sa ”Ut med dig, ditt äckel”. Då hör jag plötsligt ett litet förgulligat eko ”Is me ut ättel”

Oooups!!

5 thoughts on “Om att passa tungan

 1. Urk, äckliga hund.
  Jag råkade slänga ur mig sega jävel under en biltur och givetvis hördes det från baksätet omedelbart.
  Förkylningen har gjort sig hemmastadd hos mig.

 2. Åh, fy Undra! Fast jag känner igen det där, min gamla hund Thora som nu är 12 år och bor hos mina föräldrar får man vara sååå snabb med att plocka upp bajs efter/se vart hon går för hon slukar ALLT. Så vansinnigt vidrigt. Speciellt när hon sen kräks upp det.. 😉 Ja, end of story där.

  Du – TACK för ditt stöd. Jag hoppas att det kommer få lite fart framöver, för jag ser stort potential (och lite ett behov för samlad information). Vi hoppas bara att det som utlovats kommer att hända också, men tills vidare drar jag igång på liten basis!

 3. Ohhh så skönt hon ligger och så fint sovrum ni har. Usscchhha ibland kan hundarna vara billiga, de kan då hitta på grejer. Samt man får vara arg på dem också, men förstår mattehjärtat där att man får dåligt samvete, och att du får dåligt samvete att du inte har tid. Men du är inte mer än människa och man kan inte trolla fram tid

  Du får unna extra tid med henne då har tiden göra ngt extra roligt då
  kramar

 4. Känner igen det där med frustrera(n)de husdjur; vår ena katt är en sån jag drömde om när jag var liten, som alltid vill kela, ligga i knät och vara nära och spinner så fort man tittar på henne. Nu blir jag bara irriterad när hon kommer och ska gosa när jag ligger och ammar eller lägger sig ovanpå mig så jag inte kan röra mig och blir jättevarm. Fast egentligen vill hon ju bara att jag ska klappa lite på henne…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *