Om att sätta guldkant på stressen

image

Klockan är ställd på 04.40 och fyrtio minuter senare står taxin utanför dörren. Nollfyrafyrtio(!!) Det är jättetidigt.

Min mobils alarm är förinställt på att displayen blir ljus klockan 06.00 och allt dessförinnan har en mörk nattlig bakgrund. Vem är det som sitter får betalt för att komma på sån skit?! Snacka om att redan kvällen före, när man ställer alarmet, känna sig sänkt och helt slut! Fast 04.40 var lika mycket natt som 05.59 enligt det där alarmet så det kanske jag bör se som positivt?.

För tillfället lever jag i händelserika och långa dagar där jag får massa uträttat. Känns skönt och stressande på samma gång; För att jag bockar av saker från mina listor i ett rasande tempo men också för att listorna hela tiden fylls på med nya saker. Så himla typiskt mig.

Jag ser till att ha trevligt också, lite för att sätta guldkant på stressen! Läkaremamman och jag har tränat, hängt och lunchat, Vackerbästis var här en stund i helgen och jag har köpt mig en livsfarlig tröja med en döskalle på. Bara det!

Vad vore livet utan vänner?!

2 thoughts on “Om att sätta guldkant på stressen

  1. Har samma nedslående bakgrund på min telefon. Värdelöst! Idag är jag hemma med feber, så värdelöst det med med tanke på allt roligt jag går miste om på praktiken… får se det positivt istället iom att jag har massor med tid att läsa den braiga bok jag inte hinner läsa tillräckligt mycket i på tåget/bussen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *