Om att titta i garderoben

image

Provade lite byxor i garderoben och hittade visst nästan 20 par som sitter bra och är fina! Hej från hon som inte har några byxor… typ.

Som det kan bli när man jobbat bort 29,7 kg på knappt åtta månader! Och byggt om kroppen, för jag vägde ett par kilo mindre när några av byxorna i högen satt bra sist.

Så lämpligt!

15 thoughts on “Om att titta i garderoben

 1. Nice!! Det är kul att ”hitta” kläder som varit oanvända pga olika anledningar. Helt plötsligt expanderar garderoben och man slipper köpa nya… Men shit, vem försöker jag lura? Jag köper ju nytt ändå = dubbelexponering 😀

 2. Wow, 20 par byxor har jag nog aldrig ägt samtidigt… Vad kul att alla passar! Och 29,7kg på 8 månader! Fattar du vilken resa och vilket jobb. Är som vanligt imponerad och inspirerad av dig och din beslutsamhet.

  • Nej, jag fattar inte faktiskt. Jag känner mig så himla mycket större än att jag skulle komma i de där. Fortsätter jobba på här! Fysiskt och mentalt… =)

 3. VA? Har du gjort det? Det är ju helt makalöst! Själv har jag exakt 15 kilo kvar… fem år senare liksom ;-). Det stämmer det jag skrev. Jag har alltid i hela mitt liv vägt femton kilo mindre än det jag vägt sedan jag fick barn. Har alltid varit smal och därför lever jag i tron om att jag fortfarande är det. Men hade jag brytt mig jättemycket skulle jag ju ha tagit tag i det ordentligt. Nu är det faktiskt så att huvudfokus är att träna för att kroppen mår bra av det.

  Kram

 4. Haha jag är också tvungen att titta igebom garderoben lite nu och då….för jag har en viss förmåga att köpa nytt istället för att se vad jag faktiskt har 🙂

  Men vad kul att inse att det finns 20 par du kan använda igen , bra jobbat ….

  Kram

 5. Jisses! Jag klagar också på att jag inte har några kläder, fast det hänger fullt av dem i garderoben. Men antingen är de för små eller för stora (vilket är skönt för självkänslan, men tråkigt när de inte passar)… Men oj, 20 par byxor, det äger nog knappt jag och maken tillsammans 😉

 6. Vet att du tränar som en tok men tänkte ändå fråga, vill du komma o testa mitt pass nångång så bara hör av dig, mån18 eller tis12.
  Marre:0701400004

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *