Omväxling ger energi

image

Idag har det varit en intensiv och omväxlande dag. Precis som jag vill ha det! Bland annat har jag fått klart en hel del jobbgrejer som varit nästan-klara alldeles för länge. Känslan!! På lunchen var jag hos frisören, en för mig ny och alldeles superkompetent tjej som var så himla härlig. Förutom att hon klippte väldigt bra och att stolen masserade mig när hon tvättade mitt hår och att jag fick en saffransbulle med choklad i… förutom det, så gav hon, Sofie, massa positiv energi!

image

Under eftermiddagen hjälpte jag en kollega med ett styrketräningsupplägg och vi körde igenom passet ihop. Mina axlar kommer vara lite ömna imorgon och jag hoppas hon med känner av träningen när hon vaknar.

Under kvällen har vi haft ett möte med det kvinnliga nätverket i Karlskrona garnison där jag arbetar. Därifrån fick jag med mig massa pepp, positiva vibbar och ännu mer energi! (Lite pga pepparkakscupcaken jag hade bakat till efterrätt…)

Vilken dag! Jag somnar lycklig!

2 thoughts on “Omväxling ger energi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *