Parträning i Bastasjö

image

I förmiddags var det träning med Team Militärmamman och vi sprang runt 4-kilometersslingan i Bastasjö och stannade för konditionsövningar, som idioten, backträning och pulshöjande styrka. Alla styrkeövningar kördes idag parvis där jag hämtat inspiration från träningsformen Ruffie. Närgångna och tuffa övningar som kräver både mod och styrka – och det har såklart de tjejerna som tränar här! I övningen ovan drar sig Malin upp från raka armar medan Anette håller emot.

image

Här ska tjejerna försöka omfamna sin kompis men samtidigt undvika att bli omfamnad. Härligt med lite kramkalas med okända träningstjejer en lördagsmorgon i november!

Kim brukar vara med oss och träna men körde idag på egen hand med sitt lilla ekipage och vi stötte på varandra vid stretchingen. Snacka om inspirationskälla! Vill man träna så går det, (nästan) allt annat är undanflykter!

image

På Instagram ligger även ett litet filmklipp på en något avancerad övning som kräver en del träning. Vi jobbar på den! För dig som inte har Instagram hittar du mina bilder och filmklipp via datorn i denna länk: http://instagram.com/militarmamman

Vi kör igen nästa lördag. Samma tid och plats. Kom om du är sugen!

3 thoughts on “Parträning i Bastasjö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *