Påskfirande

image

Jag är ingen människa som orka piffa till mitt hem inför påsk. Inga kycklingar i fönstret och inga fjädrar i nåt ris. Men nu har vi ju barn och då blir det annorlunda. Elise och jag pyntade ena syrenen utanför köksfönstret med färggranna fjädrar igår. Elise pekade var de skulle sitta och jag satte fast dem.

Idag har vi haft besök av Mormor och Morfar och Hemliga Marie. Alla hade med sig påskägg till barnen och här är de flesta sakerna som gömde sig i de fina äggen. Galet!

image

Vi fick också påskägg, jag och Militärpappan, en fin krans med ägg och några super-duper-bra disktrasor som visst ska fungera alldeles ypperligt på rostfria vitvaror. Ska bli intressant att testa

Annars går det magsjuka igen på förskolan… Så vi vände i dörren idag. Imorgon är det påskfirande på förskolan men vi stannar hemma veckan ut. För vi vill och har möjlighet.

Påsken firar vi med Militärpappans familj i Högsby. Och så kommer Syster Yster hem från Oslo på torsdag. Det kommer bli en glad påsk!

6 thoughts on “Påskfirande

  1. ÅH! i Högsby! Då kanske vi hinner ses? Vi måste ju får träffa er, har bara träffat Elise några få gånger och det vore kul att se lilla Tilia 🙂

  2. Här ska det pyntas med ris imorgon fast sen åker vi bort över påsken men jag har lovat astrid plus att vi redan köpt fjädrar..

  3. Lite pynt blir det nu när vi har barn. Har tänkt sätta ut ris med fjädrar utanför dörren. Sen kanske det blir någon enstaka kyckling i ett fönster också 😉 Eftersom M inte äter godis än så får hon också annat i sitt påskägg.

  4. Jag är heller ingen storpyntare men i år tog vi in lite ris och några kärringar och kycklingar för Cebastians skull.
    Inte kul med magsjuka, det klarar man sig utan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *