Piff inför kvällens bal

image

Igår kväll var jag hos fina Angelica som satte färg på mina naglar. Jag har ju typ aldrig sånt piff, tyvärr, men får liksom inte tiden att räcka till. Jag får ju ofta frågan från flera av er hur jag får min tid att räcka till allt jag verkar göra och jag kan ju erkänna att just nagellack är en sådan sak som jag prioriterar bort. Men är det bal så är det! Och är det någon som kan det här med nagellack och allt därtill så är det Angelica! Kolla in hennes blogg, alla ni nagellacksälskare!

Jag fick ett fint blått lack med lite glitter i och så ett par stenar som extra piff. Känner mig urläcker! Och så himla trevligt att träffas och snacka!

Kanske borde jag prioritera nagellacksmålning högre trots allt?

2 thoughts on “Piff inför kvällens bal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *