Pluggfokus

Under helgen som flög förbi har jag varit ensam hemma. Militärpappan tog barnen och åkte till Högsby medan jag stannade hemma för att studera. Jag vill verkligen vara så klar som möjligt med min examinationsuppgift inom sociologin, som ska vara inlämnad i slutet på januari, före jag börjar läsa kaptensutbildningen vecka två.

image

Bland det mest effektiva för mig är att få plugga hemma. Under förutsättning att jag är ensam och att huset är städat. För att hinna med, skapa förutsättning för lärande och att känna en lust att producera är jag mycket strukturerad i mitt tillvägagångssätt. Jag har bland annat gjort en studieplanering där jag skrivit in vad som ska göras när och så följer jag den. Det är enkelt, jag missar inget och jag har kontroll över situationen.

image

Många undrar hur jag orkar studera halvfart på universitetet vid sidan om mitt heltidsjobb, bland annat, och mitt svar till er är att jag är nyfiken, vetgirig och kunskapstörstande. Jag fullkomligt älskar att pressa in hjärnan i nya oväntade situationer! Och jag ska göra allt som står i min makt att överföra detta på mina barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *