Radioprat om tjejtätt swimrun

Mitt i banan

Igår var jag och arrangören av Kustjagaren, Stefan Åsman, hos SR P4 Blekinge och pratade om Kustjagaren 2014. I år har han nästan dubblat antalet deltagare och startplatserna sålde slut på fyra timmar! Tur jag hann knipa en!

Det är hela 23 damlag anmälda i år och strax över 50 mixlag, vilket gör Kustjagaren till ett tjejtätt swimrunlopp. Jätteroligt, tycker jag, som tydligen i mitt lyckorus strax efter mållinjen under förra årets Kustjagaren uppmanat fler tjejer att utmana mig. Jag minns att jag sa att min prestation bara bevisar att vilken småbarnsmorsa som helst fixar ett Kustjagaren med lite träning i kroppen!

Vill du lyssna på gårdagens radioprat så kan du trycka HÄR. Då kommer hela Morgonens program upp. Vi pratar mellan 2.14 – 2.29, 

One thought on “Radioprat om tjejtätt swimrun

  1. Fick just ett mail från dig Frida, där du ber mig skicka pengar via Moneygram då du blivit av med din väska under ett besök i England. Förstår ju att det inte är du, men det kan kanske vara bra att varna dina vänner och bloggläsare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *