Radioprat och häftig film!

I morse var jag på SR Blekinge P4 och pratade om vår insats under Kustjagaren. Du kan höra delar av klippet och läsa lite om det HÄR. Jag uppmanar flera att våga utmana sig själva med en tävling och hoppas verkligen att fler träningssugna småbarnsmammor ställer upp nästa år, för det här var verkligen en rolig grej!

Jag har fått lite bilder från loppet och kommer skriva om vår upplevelse här på bloggen så snart jag kan. För er som är intresserade kan ni läsa ett annat lags tävlingsrapport HÄR. Killen som skrivit heter Johan Dahlhöjd och tillsammans med sin kompis Johan Axell körde han Kustjagaren i helgen. Det här är två störtsköna killar från Göteborg som jag fått förmånen att lära känna lite under helgen som gått. Kolla in bloggen Crosstränad som drivs av Dalhöjd och låt dig inspireras lika mycket som jag!

Dalhöjd har även filmat delar av Kustjagaren med en go pro-kamera fäst på bröstet. Vi får följa med längs banan i vatten och på land och ser både medtävlare och de två glada skitarna bakom kameran.

Måste ses! HÄR kommer du till klippet!

One thought on “Radioprat och häftig film!

  1. Tack för en trevlig helg i Karlskrona! Vi kommer tillbaka! Kul att träffa folk IRL.

    Tack för grym dirigering av läsare till vår sida! 😉

    Hoppas ni får en plats till Öloppet!

    /J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *