Resultat de senaste veckorna

Jag har helt kommit av mig med att publicera inlägg om resultaten som jag jobbar mot för att komma i något bättre form igen efter sommarens träningsvila. Jag var borta en vecka och då det inte är någon som helst mening med att väga sig på någon annan våg än min egen fick jag hoppa över en vecka. Veckan därpå höll jag utbildning i skogen och åt frystorkad mat med massa socker och kanske var det därför vågen visade +2,4 kg den fredagen, eller så hade det att göra med vilken del av menscykeln jag befann mig i.

I fredags hade jag tappat de där 2,4 kg igen och jag vägde lika mycket som för tre veckor sedan. Jag hade faktiskt förträngt att jag påverkas så pass mycket av kroppens perioder men minns nu att jag mot slutet av mina 30 gravidkilon fick övergå till att bara väga mig en gång i månaden.

Jag känner att mina kläder sitter bättre och jag är bekvämare i min kropp igen. Samtidigt har jag en bild av mig själv där jag gärna ser mig tightare, med mindre fett och mer muskler. Kanske krävs det en större insats från min sida med både striktare kost och tuffare träning, eller så är det jag gör tillräckligt för att få resultat på sikt?

Kosten fungerar bra och jag trappar försiktigt upp min träning så höften håller, det är viktigast för mig. Jag tror att resultaten kommer visa sig och väljer att fortsätta på samma linje och ha is i magen.

Jag tycker det är viktigt att våga lita på sitt koncept, sitt förnuft och sin magkänsla!

image

Löpartjejerna från måndagens pass i Bastasjö. Härligt och inspirerande med sällskap!

2 thoughts on “Resultat de senaste veckorna

  1. Jo, det gäller att känna sig själv o sin kropp. Jag vet ju tex att det är värdelöst att ens försöka prova byxor veckan innan mens… Självklart påverkar det oxå min vikt, men jag har ju inte hållt på så länge att jag vet i vilken utsträckning. Nu börjar jag känna mig lite ”fluffig”, så det är väl dags snart igen… Drygt med kort cykel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *