Resultat vecka 16

image

Det finns visst både för- och nackdelar med att väga sig varje vecka. Fördelarna är att man har koll och kan analysera vad man gjort bra eller mindre bra under veckan som gått. Att man hinner styra upp sig själv eller peppa till det innan det gått lite väl lång tid. Nackdelarna är att man ibland inte kan se några förklaringar direkt utan att det måste gå någon vecka till för att man ska kunna se mönster och förstå.

Jag tyckte att jag gjorde det mesta rätt och ändå visade vågen på plus, vecka efter vecka. Det var mycket frustrerande och jag förstod inte riktigt vad jag gjorde för fel. För visst att jag inte hade ätit perfekt, men det var inte en massa godis och annat onyttigt som jag frossat i direkt utan det handlade mer om att jag ätit ”vanlig” mat, som lite pasta, några gräddiga såser och mindre grönsaker kanske, fast utan överdrift.

I söndags fick jag mitt svar: Jag fick Mens, med väldigt stort M om man säger så. Att jag inte förblödde! Jag minns att det var likadant när den kom igång igen efter graviditeten med Elise. Usch och fy! Men det tar väl ett tag för kroppen att ställa om och ställa in sig tänker jag.

Och så plötsligt händer det! Överflödigt vatten försvinner från kroppen och min tuffa träning som jag hållit fast vid visar sina resultat. Och det tackar jag alla fantastiska tjejer i Lofsans challenge på Facebook för! Vilken fenomenal motivation, inspiration och pepp dem ger! All kärlek åt er!!

Denna veckas resultat (måtten är på fem veckor och vikten på en vecka):

Mått: 

Midja: – 2 cm (– 17 cm)

Rumpa: – 2 cm (– 14,5 cm)

Lår: – 0,5 cm (– 6 cm)

Arm: – 0,8 cm (- 4,3cm)

Vikt:

– 1,9 kg (Sedan strax innan förlossning totalt – 24,8 kg)

7 thoughts on “Resultat vecka 16

  1. Sv: Ja, tapeterna vi köpte är jättefina :-). Du har rätt, jag vet vilka tapeter du menar med trästammar. Jag kan tänka mig hur det skulle se ut, vi har också högt till tak i trappen. Det kan nog bli häftigt! 🙂

    • Jag har 5,2 kg till min vikt när jag blev gravid med Tilia och då trivdes jag ganska bra. Och så lite mindre fett hade jag tänkt mig och mer muskler. Jag ska ju bli tightare! Så 8 kg till kanske.

  2. Du är så fin så. Jag väger som alltid, typ, men jag känner att min kropp blivit så gammal. Jag är lika slapp aktivitetsmässigt som mest jämt men det är något med huden, vecken, jag tappar i stuns tycker jag. Ser gammal och glåmig ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *