Sidekick-löpning i solen

Idag åkte jag några mil ut i skogen för att möta upp Vackerbästis, min sidekick i Kustjagaren, för en löprunda. Sol, blå himmel och en alldeles lagom sval vind kantade vår tur och det var inte utan att vårkänslorna började tränga sig fram!

Rundan var knappt nio kilometer och vi bestämde oss innan för att ta det ganska lugnt, inte stressa varandra eller så. Vi pratade på och i mitten på rundan började jag känna att det tog emot att prata oavbrutet så jag tystnade lite, men Vackerbästis pladdrade på utan större besvär så jag fokuserade på att lyssna och att hålla uppe tempot.

Underbart att kunna ses och träna tillsammans trots att vi bor nio mil från varandra. Nästa gång vi ses står det simträning på schemat. Jag har lagt upp vår sexmånaders träningsplanering inför loppet i sommar och vi utgår från samma upplägg men tränar mestadels på varsitt håll.

Idag sprang vi 8,8 km i 4.55-tempo och allt kändes kanon!

2 thoughts on “Sidekick-löpning i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *