Sjätte veckans resultat

För två veckor sedan ändrade jag lite i mitt upplägg och lade större fokus på styrketräningen. Dels prioriterar jag den högre än promenaderna och dels kör jag tuffare. Inte tyngre, men jobbigare. Jag ser till att pulsen höjs rejält och att ha tunga vikter. Det är så skönt med träningsvärk och att få känna att kroppen arbetat ordentligt! Ni vet, med mer muskler bränner jag mer fett när kroppen är i vila. Inte så dumt!

Dessutom har jag hittat världens goaste träningskompis i Läkaremamman så det här kan ju inte bli annat än så himla rätt!

Och så förra veckan hann jag ju helt enkelt inte med att mäta kroppen, så mät-resultaten är för två veckor och vikten för en vecka.

Denna veckas resultat i siffror redovisas nedan. Inom (parentes) står totalt antal cm sedan jag körde igång min utmaning för sex veckor sedan:

Midja: +/- 0 cm (– 14 cm)

Rumpa: – 0,5  cm (– 10 cm)

Lår: – 0,2  cm (– 3,2 cm)

Arm: – 0,8 cm (- 3,5cm)

Vikt: – 0,4 kg (Sedan strax innan förlossning totalt – 20,1 kg)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *