Sjunde veckans resultat

Jag har bestämt mig för att bara mäta kroppen vart femte vecka nu eftersom det känns bättre för psyket nu när det går så sakta och handlar om millimetrar, vilket såklart är alldeles riktigt att det borde göra, handla om millimetrar alltså.

Nästa gång jag mäter kroppen är den tionde veckan och dit är det ju bara tre veckor, men ändå. Tills dess väger jag mig bara och det gör jag varje vecka vid samma tidpunkt.

Denna vecka har jag känt mig krasslig och såklart blev jag också sjuk i fredags, sedan dess har jag legat i sängen ungefär… Men det påverkar ju inte förrän nästa veckas resultat, eftersom jag väger mig på fredagsmorgnar.

Denna vecka stod vågen återigen på:

Vikt: – 0,4 kg (Sedan strax innan förlossning totalt – 20,5 kg)

4 thoughts on “Sjunde veckans resultat

  1. Bra taktik tror jag, det där psyket kan ju förstöra så mycket som annars är så bra!
    Usch, jag bara hoppas min vidriga förkylning släpper taget snart så jag kan få komma ut och röra lite på mig. Känns som att så fort jag får upp ångan så är det något som sågar mig vid fotknölarna igen. Men skam den som ger sig eller nåt.

  2. Bra jobbat! ja pysket det spelar spratt med oss, jag går stadigt uppåt och det ä rju helt normalt och det ska man ju samtidigt så gick jag upp ca 10-15 kg med de andra 3 och nu är jag redan plus sju kg och har 20 veckor kvar.. tips på hur man sk atänka? ska jag bara skita i det och ta tag i träning och kost efter grav? åå skulle behöva en lista som sa SÅ HÄR SKA DU ÄTA..suck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *