Sockersöndag

Igår var det fullt ös från morgon till kväll! Frallfika, handling och treårskalas i en väldig fart… Så att smyga iväg till Krazy Karolina för lite julfikamys helt utan barn var en skön och välbehövlig paus för mig, sådär dagen efter en bal.

Jag åt nog socker tills det sprutade ur öronen på mig igår. På kalaset blev det marängtårta och brysselkex och på julfikan knaprade vi på pepparkakscheescake, saffransskorpor, tomteskum, kola, fudge, mozartkulor, chokladtoppar, nougatbitar, pepparkakor, lussekatter… jag kom inte ihåg mer men mer hade de bakat, höggravida Krazy Karolina och hennes kock till man!

Idag har jag ont i halsen och är allmänt ur form och fokuserar därför på att vila, sova så mycket som möjligt och att äta mycket och näringsrik mat. Det är så jag brukar blir frisk snabbast.

Jag ska skriva om balen men väntar på ett par foton jag gärna vill ha med i inlägget. Lagom till det blev måndag blev jag ensam med barnen och hunden igen för Militärpappan är på sjön, igen. Jag ser fram emot ett långt jullov tillsammans. Närmare bestämt 26 dagar. Underbart!!

Kommer ni vara lediga tillsammans över jul?

 

10 thoughts on “Sockersöndag

 1. tack själv för att du kom och för blomman med det speciella fittkortet!
  och visst är det skönt att bara vara JAG – inte MAMMA MAMMA MAMMA!
  igårkväll frös jag in allt som blev över, så jag inte lockas att äta upp allt i onödan! kanske kanske finns det kvar något till jul =)

 2. Ajaj, det går åt alldeles för mycket pepparkakor här, inte bra för någons figur… Men kanske maken blir väldans snäll till jul 🙂

  Från 21 december till typ 7 januari är vi hemma allihop, gäller bara att maken lägger in om ledigt nu… Jag har skola som lämnas in hemifrån under januari, alltså inga föreläsningar eller så. OM jag nu inte lyckats få ett jobb tills dess… (håll tummarna!)

  • Skönt med ledighet tillsammans! Hoppas du får jobb ändå. =)
   Jag har med skolarbete som ska vara inne i januari så jag har att göra över julen jag med. =)

 3. Jag är föräldraledig så jag är ju hemma heltid, men maken är bara ledig de röda dagarna. Vi hade å andra sidan en lång härlig vecka tillsammans i solen nu så det får vi leva på i december med 😉

 4. Jisses va mycket gott du ätit! 🙂
  Vi ska vara lediga 23 dagar tillsammans. Pluggar på högskolan så jag har en examinationsuppgift som ska göras över jul/nyår och mellan detta ska jag ju givetvis umgås med min man, 3,5-åriga dotter och vår 9 veckor gamla son.

  Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *