Sockersöt

Tilia i sötaste mössan

Tilia i sötaste mössan

Den här härliga mössan fick Tilia bland annat i sitt påskägg i Högsby. Så söt så man bara vill äta upp hela henne!

Elise har varit på förskolan idag, andra dagen på kanske åtta veckor och det gick så bra att lämna henne! Jag var lite inställd på gråt och tandagnissel men istället sa hon knappt hej då utan gick bara rakt in till de andra barnen. Under tiden hon var på förskolan kunde jag äta frukost, amma, köra Syster Yster till tåget, mysa med Tilia, styrketräna, plocka undan i huset samt laga och äta lunch. Man hinner rätt så mycket när man inte behöver tjata på en vilde stup i kvarten… Framförallt kände jag hur mycket energi jag fylldes med och jag antar att detsamma gällde för Elise på förskolan. Missförstå mig rätt, hon är fantastisk och jag älskar henne på alla sätt men vi behöver vara ifrån varandra lite ibland också märkte jag tydligt idag.

Jag hämtade Elise vid lunch och mötte upp Finaste grannen för promenad så barnen fick sova i vagnarna och vi prata ikapp för nu har vi inte setts på flera dagar! Istället för att gå hem gick jag på fikadejt med mammagruppen, riktigt trevligt att träffa alla mammor och bebisar i samma ålder som Tilia. Massor av kakor fanns det och Elise smakade ett litet bett på tre olika… Själv åt jag keso och äpple och drack ett väldigt gott te!

Idag har jag kunnat träna ordentligt för första dagen på många dagar och det känns i kroppen nu framåt kvällen. När vi ätit middag tog jag ut Vackraste hunden på promenad och gick i ett rasande tempo strax över en timme, Himla vad snabb man blir utan dubbelvagnen framför sig! Och lätt!

Nu sitter jag här och väntar på att Tilia ska vakna så jag kan ge henne lite mat sen tänker jag faktiskt göra Militärpappan sällskap i sängen. Han mår inte så bra och gick och la sig blixtertidigt, som vi säger här i Karlskrona… Imorgon är det fredag. Underbara fredagar, vad ni är speciella!

6 thoughts on “Sockersöt

  1. Jag tycker ju fkatiskt att du skulle kunna skicka i alla fall en uns av din energi åt mitt håll. Jag fastnar i soffan. Och där sitter jag sen. Måste. ta. mig. upp.

  2. Underbar mössa! en sån vill jag ha! härligt med promenad i regn det känns så friskt! Vi har vart ute i solen men med två som vill gå så blir det inga långa promenader..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *