Sommarhäng i trädgården

image

Elises pool är fylld och lagom badtempererad efter att ett par stora grytor kokande vatten hälldes i för att kompensera det kyliga från trädgårdsslangen. På lagom skvättavstånd har vi satt upp UV-tältet och där ligger Tilia och luftar rumpan och tittar på stjärnhimlen i det fina paraply som jag satt in för att mörklägga ytterligare. Vackraste hunden vill också ha UV-skydd såklart och har tagit plats även hon!
Snart kommer Finaste grannarna över för lite bus och middag. Livet är härligt!

image

7 thoughts on “Sommarhäng i trädgården

    • Den köpte vi förra året, strl 86, och den passar även i år. =) Köpte den på Kullerbyttan, en butik i Kna med massa olika märken. Den är av märket ”Name it” och det finns en tillhörande mycket ful men väldigt bra mössa som en biodlarhatt ungefär. Vi har den men E drar av den efter ett tag. =)

  1. Hahaha… Ja intresset här är stort när det kommer till att Sverige spelar annars är den lika med noll ;o) Vi har fått svar på alla blodprover och de var jätte bra. Så de hittar inget så det var bara något tillfälligt. ska göra ett EEG test också.
    Bloggen min ska jag ha på uppehåll ett tag. Då jag känner ingen tid eller lust till att skriva. JAg har tappat stinget. Men självklart kollar jag in hos dig fortfarande ;o) Kraaaaam Hoppas ni mår fint :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *