Sömnlös i Karlskrona

Igår behövde jag sova – och jag sov. I natt behövde jag tydligen inte sova mer – så jag sov inte. Jag har vänt och vridit mig och bullat upp med kuddar runt hela mig och löst Sodoku och funderat på lite allt möjligt… Tills klockan 04.53, för då stod jag inte ut längre, så jag gick upp!

Har nu ätit frukost med bland annat nyskördade rädisor från grönsakslandet. Mums! Och så har jag hållit på med lite annat tidsfördriv för att invänta den riktiga morgonen, det vill säga inte gryningen.

Snart kommer Militärmorfarn och hjälper mig så vi kan lämna tillbaka bord och stolar till jobbet som vi lånade till bröllopet i helgen. Sen ska jag till jobbet en sväng, sen läkaren på MVC. I eftermiddag kommer en eller två mammor med tillhörande bebisar på lite fika. Så en späckad dag idag, men jag verkar ju i alla fall vara utvilad! Eller nåt.

One thought on “Sömnlös i Karlskrona

  1. Tänk att det bara är fem veckor kvar till BF 🙂 Snart tittar guldklimpen ut. Vi har betydligt längre tid att vänta och får inte så vår darling förrän i början på september. Men den som väntar på något gott…

    Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *