Söndag på Dragsö

Frukostbullsbak, kattungeklappande och en långsam härlig morgon inledde vår söndag. Sen drog barnen och jag till Dragsö med Finaste grannen.

Dragsö är verkligen så barnvänligt och jag har alltid tyckt väldigt mycket om att vara där! Det ger liksom en längtan efter campingliv som jag aldrig haft eller velat ha heller för den delen… En skräckblandad förtjusning till att leva spartanskt, bland flera hundra andra och ha kompisar överallt och inget som helst privatliv. Mysigt och skitjobbigt på samma gång!

Igår lekte barnen i alla fall i lekparken på Dragsö, inhägnad och bra. De hade roligt länge bland alla barn och klättermöjligheter! Sedan gick vi bort till naturcampingen och barnen badade vid den långgrunda stranden som finns där. Varmt och härligt! Vi mammor fikade och pratade drömmar.

image

Vi tog trollstigen tillbaka till campingen och barnen hade väldigt roligt med att hitta alla troll längst vägen som gömde sig i skogen. Vi åt glass i solen och badade lite till innan vi åkte hem, fem timmar senare.

image

På kvällen fick jag plötsligt massa energi igen och rengjorde bilen, plockade undan och avslutade min söndag med en sen kvällspromenad på Hästö med Läkaremamman. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *