Stora kakor och stolt coach!

Direkt efter veckans UGL åkte jag till Linnéuniversitetet för terminsstart på den femte i raden på programmet för Ledarskap och Organisation. Det var roligt att få träffa alla igen efter sommaruppehållet men trots intressanta föreläsningar om Foucault var jag tvungen att äta en av de största kakorna jag någonsin sett för att ha en sportslig chans att hålla mig vaken. Jag blev i alla fall mätt!

image

När jag kom hem hittade jag en paket i brevlådan, till mig! Hur ofta händer det liksom?! Det var från tuffa Emma som jag löpcoachat till hennes första 10 km som avslutades med Midnattsloppet förra helgen. Jag är mycket stolt över vad hon presterat och imponerad av hennes målfokus och kämparanda! Tänk att hon på bara ett par månader förvandlats från en tjej som gärna ligger på soffan till en som springer en mil bara sådär – och jag har fått vara en del i detta!

Vilket privilegium!

image

4 thoughts on “Stora kakor och stolt coach!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *