Svettigt pass i gymmet

Veckans fjärde styrketräningspass inleddes med en cykeltur dit och avslutades med en likadan hem igen. Där emellan var det fullt ös som gällde, idag var det svettigt! Älskar att vi kan cykla till gymmet, det är en mil dit ungefär och en perfekt uppvärmning och tränar man tillsammans med någon, som idag med Flygledaremamman, så kan man prata hela vägen. Både träning, kompishäng och frisk luft i ett!

Ett block i taget och tre varv per block. Så lite vila som möjligt.  Jag har fått önskemål om att ni vill att jag skriver ut vikterna i de olika övningarna och jag har hittills valt att inte göra det. Men om det nu hjälper er så är det klart att jag skriver ut dem!

Block 1:

20 x Dips mot bänk

15 x Kettlebellswing (12 kg)

10 x Bicepscurl (5 kg) ståendes på en medicinboll

Block 2:

20 x Step up på bänk (10 per ben)

15 x Smala latsdrag (30 kg)

10 x Hantelrodd i plankan (10 kg) (10 per sida)

Block 3:

12 x Liggande bröstpress (6 kg)

12 x Sittande axelpress (6 kg)

10 x Baksida axel i cablecross (2,5 kg) (10 per sida) (endast den första övningen i klippet)

Block 4:

1 min x Plankan med armbågarna på pilatesboll

1 min x Sidoplanka höger

1 min x Sidoplanka vänster

Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *