Ta cykeln till jobbet

Det här med att cyklapendla har blivit lite som en drog för mig. Det är ett perfekt sätt att vakna till lite extra på morgonen och en skön rensning i huvudet efter arbetsdagens slut!

Dessutom sparar vi på miljön genom att välja cykeln istället för bilen. Och pengar. För att inte tala om en hel timmes vardagsmotion som jag annars inte hade prioriterat. Jag ser bara fördelar faktiskt!

image

Två tredjedelar av sträckan ser jag havet. Visst blåser det motvind ganska ofta men lika ofta är det medvind. Jag njuter av havslukten och att hösten är i intågande. Och jag tänker varje dag att jag är så lycklig av att kunna bo i denna fantastiska stad. Mitt Karlskrona!

2 thoughts on “Ta cykeln till jobbet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *