Tabatapass i gymmet

Igår körde jag ännu ett pass jag hittat hos Lofsan i Tabataform med både styrka och kondition. Såhär ser det alltså ut, oavsett vad du tränar eftersom en tabataintervall alltid ser likadan ut:

Arbeta 20 sekunder

Vila 10 sekunder

Arbeta 20 sekunder

Vila 10 sekunder

Arbeta 20 sekunder

Vila 10 sekunder

Arbeta 20 sekunder

Vila 10 sekunder

Arbeta 20 sekunder

Vila 10 sekunder

Arbeta 20 sekunder

Vila 10 sekunder

Arbeta 20 sekunder

Vila 10 sekunder

Arbeta 20 sekunder

VILA 2-3 MINUTER

Jag har en gratis tabatatimer som jag laddat ner till mobilen som enkelt håller reda på tiden åt mig. Själv kan jag fokusera på min träning fullt ut och när det är dags för vila eller träning så hörs en visselsignal.

Passet som jag körde såg ut så här. Jag körde två övningar växelvis i varje 4:minutare:

Knäböj med axelpress
Utfall med bicepscurl

Utfall med hantellyft åt sidan
Marklyft

Löpning
Jägarvila

Burpees med pushups
Hantelrodd i planka

Löpning i backe 13 grader lutning
Bicepscurl

Utfall
Pushups

Avslutade med plankan, som vanligt. Ett tufft men himla roligt pass! Jag gillar grejen med att köra både kondition och styrka i samma pass. Direkt efteråt åkte jag oduschad förbi Hemmakväll för att köpa mitt lördagsgodis!

One thought on “Tabatapass i gymmet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *