Tack alla fina!

Fantastiskt gensvar jag fick på morgonens inlägg om tidig menstruation efter förlossning! Tusen tack! Jag kände mig ovanlig och tänkte ett tag att något måste vara fel på mig, men efter att ha läst alla era kommentarer märker jag att det hela är ganska så vanligt ändå, skönt!

Men visst är det lite märkligt, trots helamning liksom. Märkligt, just eftersom vi verkar vara många som inte hört talas om detta förut. När man ammar slipper man mens, i den världen har jag levt. Tills nu då.

Jag har aldrig sett amning som något preventivmedel och tänker väl mig att ingen borde göra det, även om det kanske verkat fungera för vissa. Och om vi planerar en tredje Militärbebis? Nej, inte i dagsläget i alla fall. Militärpappan tycker att jag ska vänta till nästa make eftersom jag säkert vill ha ett gemensamt barn med honom med… Och eftersom jag vet att det aldrig kommer att bli en nästa make, så jobbar jag på tanken att en trea kan få komma, inom en överskådlig framtid. Tilläggas bör att jag ser jäkligt långt i mina glasögon.

Och för er som undrar hur jag kan vara så stensäker på att det inte blir en nästa make kan jag avslöja att om det blir en nästa gång för min del (hoppas inte, såklart) då blir det en maka. Det är bestämt sedan länge!

3 thoughts on “Tack alla fina!

  1. Det låter nästan som oss det där med planerna på en nummer 3. Vill ha en nummer 3… I FRAMTIDEN! 🙂 tror det har en hel del att göra med att jag tyckte förlossningarna var så sjukt mäktiga och (sjukt nog) underbara upplevelser och likaså känslan av att vara gravid. Lyckan när testet visar plus och alla glada miner när magen börjar växa! Och att få träffa de små liven och ”lära dom allt man kan”!
    Jag har svårt att acceptera att jag kanske aldrig får uppleva det igen! Så en nummer tre får det bli i framtiden, så får vi se vad det blir sedan; att bearbeta mej själv med att aldrig få föda barn mer eller att bearbeta mannen till att kanske vilja ha en nummer 4… 😉

  2. Vi har tre som du vet, och det är såklart helt underbart men också en hel del att stå i. Speciellt eftersom vi fick våra små så tätt ( drygt 1 år mellan bara). Så det är mycket blöjor, kräks, barnmat, välling, trots, amning och väldigt lite sova….men extremt mycket lycka och kärlek också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *