Tekniktips av främlingar

Det stod simning på dagens träningsschema och jag började med tre stycken 250-meterssträckor med ett fokusområde på varje. Första vändan fokuserade jag på andningen, andra på isättningen av armtaget och sista vändan tänkte jag extra mycket på frånskjutet i armen.

Bästa kollegan var med och tillsammans körde vi tio stycken 25-metersintervaller nära max med mycket kort vila. Man kan drunkna för mindre är min spontana reaktion då jag är så andfådd att jag kippar efter luft på andra sidan bassängen!

image
Efter att ha simmat ytterligare några längder lite för trött för att tänka fick jag syn på tre välbyggda simmare på andra sidan bassängen. Och vad skulle du gjort om du såg tre vältränade snyggingar när du stod där iklädd badmössa, simglasögon och en för stor näsklämma? Ungefär som mig antar jag…

Självklart simmade jag dit, presenterade mig snabbt och frågade om jag fick simma med dem en stund. Du hade väl gjort detsamma? Jag fick vara med och vi körde tio 25-meterslängder med tio olika teknikfokus. Så himla bra! Jag fick många nya tips och blev än en gång påmind om hur fantastiskt mycket man kan lära sig om man bara vågar fråga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *