Träna med oss imorgon!

Imorgon klockan 10.15 kör jag ett fyspass på Västra Mark i Karlskrona. Alla som kan jogga kan hänga med, även om du själv anser att det går otroligt sakta! Det kan vara bra att ha vattenflaska och inte sina vackraste gala-kläder. Vi träffas på parkeringen bakom omklädningsrummen.

Tveka inte, bara kom som du är!

Vill du vara med i vår Facebookgrupp för att inte missa ett träningspass? Klicka HÄR!

3 thoughts on “Träna med oss imorgon!

  1. Haha, jag har ingen aning om vad för dator vi har, men den har inget äpple på i alla fall.
    Än så länge är inte mitt abonnemang flyttat så jag kan bara leka hemma med wifi med den.
    Den är väldigt lätt, så den känns inte äkta. Men den ska nog göra mig nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *