Träning utan ursäkter

Denna vecka är jag på Kungsholms Fort i Karlskrona skärgård där jag håller UGL-kurs. En fantastisk möjlighet och förmån med mitt jobb! Förutom att själva kursen är väldigt intressant att hålla är det ett härligt ställe att vara på, på Kungsholms Fort.

image

Jag passar på att träna när jag bara har mig själv att hålla koll på, och inga barn som ska till förskolan och jag kan sätta mig vid ett dukat bord alla måltider. Men schemat är tight och träningen hinns säkrast med innan man går upp eller efter man gått och lagt sig, typ.

image

Jag tränar därför tidig morgon eller sen kväll. Fördelen är soluppgången, solnedgången och havet. Träning with a view! Löpning, yoga och crossfit. Denna morgonen blev det även en promenad. Härligt!

image

One thought on “Träning utan ursäkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *