Two faces

image

image

image

Nyss hemkommen från min 40 min löprunda och i spegeln ser jag samma bild som alltid efter träning: Mitt ansikte, färgen alltså. Att jag är svettig och totalt osminkad bjuder jag på. Ser ni någon skillnad på höger och vänster sida?

Uppdatering: Jag bloggade detta från mobilen tidigare och ser här på datorn att det inte syns särskilt mycket. Synd! IRL är min högra ansiktshalva knallröd och den vänstra som vanligt. Märkligt! 

6 thoughts on “Two faces

  1. ena sidan är rödare? häftigt att se så många älgar! funderar på en babybjörn synergy som ska andas? ja vi velar om vagnar också suck..

    • Det har nog alltid varit så men jag upptäckte det första gången 2002 efter ett lopp jag sprang. Vet inte vad det beror på… Någon har sagt att det kan vara ytliga blodkärl på ena sidan men jag vet inte jag… Jag tror ju att allt hänger ihop. Och jag är en såndär superallergisk människa (fast mot ingenting…) och är nästan alltid helt igentäppt i minst en näsborre, året runt. Och så har jag jättemycket polyper i näsan, som förhoppningsvis kommer att opereras bort framöver. Kanske nåt med det? När jag äter väldigt stark mat blir jag svettig på bara ena sidan, men kommer inte ihåg vilken. Märkligt!

  2. Jag tycker att det syns tydlig skillnad!! Och det är en skarp gräns dessutom… måste vara något ”neurologiskt” nästan? Eller? Fast inget alltför allvarligt ju… mer som ett partytrick :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *