Tystnadens pris

image

Tilia tycker mycket om att bära varma kläder har vi märkt. Idag när jag skulle gå till förskolan med Elise la jag ner Tilia i vagnen men hon var inte nöjd utan spottade ut nappen, grät och krånglade. Eftersom Elise skulle kläs på och jag med för den delen samt att en hund som för övrigt lagt en blodig spya i hallen i natt sprang pipandes på våra fötter och jag själv fått två timmars sömn, sammanlagt, i natt så är det en enorm lättnad för mig om Tilia inte gråter just där och då.

Det var kallt ute så jag klädde på henne den där fleeceoverallen i onesize från Polarn och Pyret som jag hittills sett som ett onödigt köp. Två sekunder så sov hon i vagnen. Även om hon bara använder overallen en enda gång till så har jag bestämt mig för att det var ett väldigt bra köp! 450 spänn för att hon slutade gråta just idag var det lätt värt!

7 thoughts on “Tystnadens pris

  1. Jag klär alltid på den minsta först och hon däckar alltid i vagnen. När A var liten skreks det högt innan vagnen lämnade lägenheten, men den här verkar gilla att vara påbylsad med… Är det ett kännetecken för vinterbebisar kanske? Bra investerade pengar där!

  2. vi hade samma till madicken och hon älskade sin!! har tipsat flera om den just för att den är enkel att knäppa upp när man kommer in utan att väcka de som odjuren/oljuden!

  3. Oj, två timmars sömn, det är inte mycket det!
    Jag klär på F först och lägger honom i vagnen som jag ställer utanför dörren/ i dörren. Han brukar somna omedelbart när han får friskluft i ansiktet 😉 Sen ägnar jag den tid det tar att klä på M, vilket är väldigt varierande beroende på vilket humör fröken är på… Men tystnad från barngråt är alltid värt väldigt mycket!

  4. Känner igen det, jag är nära nervsammanbrott när Alfred skriker, Astrid krånglar och vi ska till fsk… Så jag förstår precis PRECIS!
    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *