UGL I skogen

image

Sent igår kväll blev vi klara med de sista förberedelserna och om bara ett par timmar har varje stol och pärm en ägare.

Jag är i Kosta i Småland och ska denna vecka hålla kurs i UGL, en intensiv utbildning om grupprocesser och ledarskap. Jag ser mycket fram emot den ovisshet som veckan har att erbjuda för man vet aldrig riktigt vilka vändningar processen tar och vilka utmaningar man kommer ställas inför!

Vad jag däremot vet är att dagarna kommer vara långa och därför ringde klockan hiskeligt tidigt denna morgon för en powerwalk i knäpptyst skog med morgondis. Vackert, stärkande och lugnande och jag känner mig Redo för veckan!

image

4 thoughts on “UGL I skogen

  1. Oh, vad spännande. Jag hade tänkt gå UGL om jag hade varit kvar hos lottorna men tyvärr kapsejsade dom lite så jag hoppade av 😛

    Antar att det inte är träning på torsdag då?

    • Du får hoppa på en annan kurs när det ges möjlighet! Nej det blir inställt på torsdag. Men sen är vi igång igen!

  2. Vad spännande! Visste inte att du var UGL handledare. Det får du berätta mer om vid tillfälle :). Hoppas veckan blir bra!
    Lycka till /Stina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *