Vilken grej!

image

För några veckor sedan såg jag en liten cool grej på Apoteket, en Umami Taste Teaser. En jättestor napp med hål i sugdelen och där i skulle man lägga några bitar av det man ville att ens barn skulle testa utan att vara rädd för bitar. Jag köpte ingen utan ville kolla upp den lite närmare först och bara några dagar senare bloggade Alfva om den och verkade väldigt nöjd så jag köpte hem en för att ge till Tilia.

Och vilken succé! Jag gillar idén med en napp som barnet själv kan sitta och pilla med och samtidigt få i sig några droppar saft från vad man nu stoppat i. När man puréar frukt och liknande ger man ju ofta barnet det med sked kanske vid matbordet och jag är alltid lite skraj att Tilia ska stoppa skeden långt ner i halsen för hon vill gärna hålla själv. Här är Taste Teasern perfekt! Hon ligger på golvet eller sitter vid bordet eller i gåstolen och tuggar på och är supernöjd!

Än så länge har hon fått smaka gurka, persika och vattenmelon och hon var lika glad i allihop! Att ingen har kommit på idén med Taste Teaser tidigare!

image

3 thoughts on “Vilken grej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *