Välkommen sommar!

image

Nu är sommaren här på riktigt! Barnen har sommarlov, juni är här och kvällarna är ljusa, om än något svala. Jag drog på mig träningskläder och gick en sen kvällspromenad runt Ringö efter fika, middag och huset fullt av folk. Härligt att få både sällskap och ensamhet på samma dag. Livet.

När jag fyllde år i februari fick jag ett par trådlösa hörlurar av Militärpappan. Då trodde jag faktiskt inte att jag skulle komma att använda dem särskilt mycket, men ack så fel jag hade. Jag använder dem jämt! När jag viker tvätt, städar, springer och går promenader. Så fantastiska! Jag har som regel att lyssna på alla sommarpratare varje år. Kanske inte på den dagen de sänder, men under sommaren. Podversionen är bra fantastisk!

Ikväll tänkte jag att jag skulle värma upp inför sommarpratarna, för jag längtar så, så jag valde ut ett program från förra året och tog med mig i öronen. Det blev Alice Teodorescu. Hon har så intressanta vinklingar, skarp tunga och så mycket klokskap att dela med sig av. Jag tycker så mycket om att lyssna till henne! Det är både inspirerande och provocerande men framförallt tankeväckande.

 

One thought on “Välkommen sommar!

  1. Skönt med sommarlov!
    Här väntar vi lite med att ta helt ledigt, jag har läsning att ta igen och några uppgifter att göra (som visserligen inte påverkar kurserna men jag kan nöta in kunskaperna bättre).
    Några dagar ledigt här o där, kortare dagar på fritids/fsk. Lillebror börjar fsk-klass t hösten så det gäller att njuta av de sista dagarna på fsk nu. Är inte E också på väg dit?
    Idag kör vi vedrace och lite hemmavaro när fritids är stängt. Man får förena nytta m nöje så gott det går

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *